huliganer!

Jag vet inte vad som har flugit i herrarna idag? Dom har varit tjorviga och rent ut sagt destruktiva. Dom som aldrig (inte på äldre dagar i alla fall) brukar tugga sönder saker. Detta har dom hunnit förstöra innan kl. 13 idag:
  • Ett plastlock till en förvarningslåda (Rocky)
  • En vattenflaska (Bonzo)
  • En sugpropp (Rocky)
  • Rivit ner allting från bänken samt en skål med massa saker i (Bonzo)
Har väl fått något slags spel. Det roliga är att dom inte har levt om i övrigt. Inget skällande eller springa fram och tillbaka eller någonting sådant. Nä, minsann dom jobbar i det tysta. Typ varje gång jag lämnat rummet i godan tro att dom sover (vilket dom alltid gör den tiden), så har jag hittat någonting trasigt på golvet. Suck!

Ska ta ut dom nu och sedan hälsa på morfar som fyller år idag! :) Hejsvej

torsdag

Nu får jag nästan skämmas.. Fy på mig! Så här kan jag ju inte hålla på. Hehe, har faktiskt satt mig ner och börjat skriva flera gånger den senaste veckan, men då har det alltid varit någon (läs mamma) som gapat på mig och gett mig andra sysselsättningar.  Kan väl börja och berätta om träningen vi var på i lördags, med Schäferklubben. Det var verkligen skitskoj! Blev jättetaggad! Rocky höll inte alls på att leva om (som vi trodde), utan skötte sig jättebra! Så nu har vi fått blodad tand och kommer definitivt fortsätta! Däremot testade vi aldrig skyddet, utan satt på läktaren och tittade på. Rocky, som i vanliga fall har tendens att vara ganska rastlös (roligare att jobba, ju!), satt lugn som en filbunke och glodde. Såg lite småintresserad ut ^^, Ska fråga nu på lördag om han kan få prova.

Annars då? Ja, vi har knatat på här under veckan. Tränat, busat, promenerat och gud vet vad. Har haft lite miljöträning med Rocky. Han har fått gå upp och ner i metalltrappor och så. Första gången vad han vääldigt skeptiskt, men efter lite lek och uppmuntran så blev han galen i trappan. Till sist var man tvungen att ropa åt honom att stanna och sätta sig ner så att matte hinner ikapp ;) Gör ont att erkänna men jag är inte riktigt lika snabb. Men nästan! ;)

Ihelgen blir det som sagt att fara på Schäferklubbens träning på lördag. Överväger att fara på Brukshundsklubbens träning på söndagkväll också.. Får se hur jag har det med skolarbeten och så. Har massa som ska in nästa vecka. Får försöka pussla in det där någonstans :) Pojkarna har slocknat för kvällen och snart är det dags för mig att göra detsamma. Ska bara se lite TV först...

Godnatt! (snart...)

dålig uppdatering

Ja, det har varit väldigt dålig uppdatering på senaste. Har ju haft besök från England i en vecka ungefär, så jag har varit ganska upptagen. Har inte haft så mycket att skriva om heller i och för sig. Har inte gjort så mycket med pojkarna, mer än bara vanliga promenader. Imorgon ska vi och träna i Bergnäsets ridhus med Schäferklubben. Är jättetaggad! :) Första timmen lydnad och andra timmen skydd. Är extra taggad inför skyddet! Alltid kul att lära sig någonting nytt :)

På tal om att lära sig någonting nytt så var jag och provade på agility igår med min mormor och morfars hund. Det gick jättebra faktiskt och var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara! Förhoppningsvis kan jag fortsätta att träna det :) Nu ska jag se TV ett tag och sedan lägga mig och sova. Blir att gå upp tidigt imorgon. Godnatt!

RSS 2.0