bråk

Tack för svaren och all uppmuntran! Känns jättekul att sätta igång. Ska bli väldigt intressant att gå kurser och experimentera lite :)

Alldeles nyss så rök pojkarna ihop. Lät som fasen, fast det varade inte så länge. Återigen så var det Bonzo som började (okej, låter som att det händer hela tiden, men det gör det inte), fast Rocky var snabb på att visa vem som bestämmer. Det var riktigt häftigt att se! Det är första gången han riktigt har visat att det är han som bestämmer. I alla fall så här tydligt.

Han tryckte ner Bonzo med ena tassen över nacken, kollade åt ett annat håll och burrade upp raggen. Han såg enorm ut! Bonzo var motvillig i början, men började slappna av allt eftersom. Man kunde riktigt se hur Rocky vägde av med tassen för att känna om Bonzo var redo för att släppas upp. När han sedan tog bort tassen och sakta gick iväg (rörde sig som en riktig ledare), så var Bonzo alldeles cool lugn. Han gick sedan fram till Rocky och visade sig undergiven och så var saken ur världen.

Rocky såg precis ut som en människa som tillrättavisade en bångstyrig hund. Rocky var vår egen Cesar Millan idag. Låter kanske som att jag är fascinerad av deras slagsmål - så är det givetvis inte! Däremot är jag imponerad av Rockys lugn och ledarskap samt hur han löste situationen. Bonzo blev lugn som en filbunke och Rocky fick sitt budskap framfört. Helt smärtfritt! Tack och lov..

Kommentarer
Postat av: Hanna

Skönt att det är avgjort (åtminstone på ett tag) vem som är ledaren av dem :) Här är det av och till hela tiden mellan mina tikar...

2008-01-14 @ 21:19:39
URL: http://hem.passagen.se/quais-wira

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0