vilka guldklimpar vi har! (ibland)

Har fortfarande inte fått något svar :/ (se tidigare inlägg). Håller på att krypa ur skinnet av förväntan och nervositet. Får hoppas att det dimper ner ett svar i inkorgen imorgon.

Både jag och mamma var taggade att fara ut och träna pojkarna ikväll. Vi fixade i ordning allting, klädde på oss, ut med hundarna i bilen, tränade Rocky vid bilen, körde ut bilen och fick punktering. Vilket antiklimax! Hann inte ens lämna gården. Jahapp, inte mycket att göra åt den saken. In med hundarna i huset och så var det dags för däckbyte. Mamma och pappa fixade det ganska så snabbt och under tiden tränade jag hundarna inomhus. Dom fick söka lite och träna lite lydnad. Tränade rulla runt med Rocky, någonting han var klockren på när han var liten (typ 5-6 månader), men som vi inte har tränat sedan dess. Jag hade till och med glömt bort att han kunde det! Nåja, bra gick det i alla fall, när han fattade vad jag ville :)

Sedan var det bara att börja om igen. Klä på oss, ut med hundarna i bilen, träna Rocky (vilket, bara det, tar sin lilla tid) och sedan kunde vi äntligen lämna gården! Hittade en jättebra, lagom stor parkering att använda. Ligger lite i skymundan så den används inte så mycket. Särskilt inte på kvällarna.

Både Rocky och Bonzo gjorde jättebra ifrån sig. Hade superkontakt båda två och trippade på som dom aldrig hade gjort annat. Vad stolt man får vara ibland! Det är sådana stunder man får lov att leva på när dom håller på att driva en till vansinne ;) Har börjat fila på svängarna med Rocky. Särskilt i vänster varv. Det har varit lite si och så med dom, men ikväll var han riktigt duktig. Slarvade inte alls. Till och med Bonzo lyckades träffa in några riktigt klockrena svängar.

Fan, vad kul det är när det går bra! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0